Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g56g10kcal0.2g1.4g0.3g0g
Sipuli, paistettu 45g46kcal0.6g2.2g3.7g0.8g
Pekoni, paistettu 79g406kcal13g0g40g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g25g38kcal4.6g0.3g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g372kcal2.3g3.4g39.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1825kcal41.6g14.8g180.4g1.6g
Valittu annoskoko324g913kcal20.8g7.4g90.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna162g456kcal10.4g3.7g45.1g0.4g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776