Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g6.1g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g110g27kcal1.4g4.6g0.2g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.4g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g15g40kcal1.5g7.2g0.5g0.8g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton22g35kcal1.8g0.9g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana649g291kcal10.6g30.2g14g2.6g
Valittu annoskoko325g146kcal5.3g15.1g7g1.3g
Annoskoko puolitettuna162g73kcal2.7g7.6g3.5g0.7g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.7g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175