Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 263g200kcal45.3g0g1.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g118kcal0g0g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana649g663kcal91.8g4.8g30g1.6g
Valittu annoskoko325g332kcal45.9g2.4g15g0.8g
Annoskoko puolitettuna162g166kcal23g1.2g7.5g0.4g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638