Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät1200g4488kcal156g828g72g72g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g2040g612kcal22.4g110.2g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g10200kcal356.8g1876.4g152.2g144g
Valittu annoskoko3240g5100kcal178.4g938.2g76.1g72g
Annoskoko puolitettuna1620g2550kcal89.2g469.1g38.1g36g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818