Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g1350g7425kcal13.5g13.5g810g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 900g2971kcal18g27g315g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten810g2673kcal190.4g364.5g170.1g89.1g
Canderel makeutusjauhe180g691kcal5.2g167.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g27521kcal454.2g1145.2g2590.2g178.2g
Valittu annoskoko3240g13760kcal227.1g572.6g1295.1g89.1g
Annoskoko puolitettuna1620g6880kcal113.6g286.3g647.6g44.6g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214655