Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1437g2385kcal273g0g143.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g898g314kcal9g58.4g4.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta108g388kcal14g75.4g2.3g3.8g
Vesi539g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.3g0.4g3.7g
Valkosipuli 43g47kcal3.4g7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g6384kcal604.4g302.2g302.4g16.8g
Valittu annoskoko3240g3192kcal302.2g151.1g151.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna1620g1596kcal151.1g75.6g75.6g4.2g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585