Vaahtokarkit

Valkuaiset vaahdoksi

liivate + kylmä vesi (0,5 dl)

kuumaan veteen hermesetas, vanilja-aromi, suola, liivateseos.

Ei tarvitse keittää (makeutusaine ei toimi kuten sokeri) Vatkataan vaahdoksi (annetaan jäähtyä)

Vaahdot yhdistetään.

Massa rasvattuun, jauhotettuun vuokaan (esim.

tärkkelykset tai muu "pölymäinen" jauho, esim.

prode, kookosjauho ok).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1260g534kcal123.6g5g1.3g0g
Liivate 108g377kcal92.5g0g0.1g0g
Hermesetas-jauhe72g208kcal0.9g40.3g0g28.8g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g2237kcal434g90.6g2.8g57.6g
Valittu annoskoko3240g1119kcal217g45.3g1.4g28.8g
Annoskoko puolitettuna1620g559kcal108.5g22.7g0.7g14.4g
Arvot/100g100g35kcal6.7g1.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286954