Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g2873g891kcal35.6g209.4g5.7g89.1g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g181g708kcal59.6g0g51.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton151g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g3261kcal191.4g423.6g114g178.6g
Valittu annoskoko3240g1630kcal95.7g211.8g57g89.3g
Annoskoko puolitettuna1620g815kcal47.9g105.9g28.5g44.7g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646