Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Kasvisliemikuutio, Knorr40g112kcal3.2g3.8g9.6g0.6g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g4182kcal188.6g172.2g272.8g110.8g
Valittu annoskoko3240g2091kcal94.3g86.1g136.4g55.4g
Annoskoko puolitettuna1620g1046kcal47.2g43.1g68.2g27.7g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139