Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1594kcal182.4g0g96g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Rypsiöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot480g168kcal6.2g28.8g1.4g7.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1008g605kcal15.1g131g1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g5492kcal419g381.4g249g55.2g
Valittu annoskoko3240g2746kcal209.5g190.7g124.5g27.6g
Annoskoko puolitettuna1620g1373kcal104.8g95.4g62.3g13.8g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320