Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g699g2454kcal181.8g17.5g188.8g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g171g737kcal34.3g65.1g37.7g0.9g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1399g333kcal25.2g30.5g4.2g31.9g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät979g979kcal161.5g11.7g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g9007kcal805.6g249.6g514.2g65.6g
Valittu annoskoko3248g4503kcal402.8g124.8g257.1g32.8g
Annoskoko puolitettuna1624g2252kcal201.4g62.4g128.6g16.4g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779