Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu421g531kcal46.3g1.3g37.9g0g
Sokeri 468g1900kcal0g467.5g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste468g3463kcal0g0g383.8g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g140g477kcal18.3g94.8g2.4g7.4g
Tattarijauho, Myllynparas936g3183kcal121.7g631.8g15.9g49.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g75kcal0g18.5g0g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Rice Dream, riisimaito234g110kcal0.2g22g2.3g0.2g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g527g179kcal2.6g33.7g3.2g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g19958kcal381.8g2565.8g891g149.6g
Valittu annoskoko3248g9979kcal190.9g1282.9g445.5g74.8g
Annoskoko puolitettuna1624g4990kcal95.5g641.5g222.8g37.4g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915