Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1878g396kcal22.5g63.9g3.8g39.4g
Porkkanaraaste 200g939g254kcal5.6g49.8g1.9g23.5g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g141g142kcal0g29.6g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever282g1904kcal2.8g3.4g208.5g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g5398kcal62g294.2g428.4g126.2g
Valittu annoskoko3248g2699kcal31g147.1g214.2g63.1g
Annoskoko puolitettuna1624g1350kcal15.5g73.6g107.1g31.6g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007