Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty749g509kcal11.2g110.1g1.5g6g
Porkkana 650g213kcal4g36.1g1.3g16.6g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 720g583kcal11.3g121.2g0.4g21.6g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.4g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g48g169kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g3801kcal122.2g555.8g98.4g91.2g
Valittu annoskoko3248g1900kcal61.1g277.9g49.2g45.6g
Annoskoko puolitettuna1624g950kcal30.6g139g24.6g22.8g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967