Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2786g780kcal16.7g165.8g5.6g69.7g
Oliiviöljy 31g271kcal0g0g30.6g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g3g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste418g1638kcal137.9g0g118.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g5441kcal311.6g340.2g310.6g145.4g
Valittu annoskoko3248g2721kcal155.8g170.1g155.3g72.7g
Annoskoko puolitettuna1624g1360kcal77.9g85.1g77.7g36.4g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922