Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 703g417kcal69g21.1g2.8g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g141g460kcal29.5g85.1g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 141g201kcal17.6g0.4g14.4g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha703g1167kcal133.6g0g70.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 1547g3425kcal270.7g0g262.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g11339kcal1040.8g213.2g703.6g0g
Valittu annoskoko3248g5669kcal520.4g106.6g351.8g0g
Annoskoko puolitettuna1624g2835kcal260.2g53.3g175.9g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454