Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Risottoriisi (Risella), 60g525g1837kcal42g393.6g8.9g15.7g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g42g50kcal1g2.5g3.8g0.6g
Herkkusieni, tuore Pirkka300g75kcal7.5g9g0.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio38g24kcal0.6g1.6g1.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g750g1949kcal224.9g15g112.4g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6498g8076kcal556.2g855.8g270.6g35.6g
Valittu annoskoko3249g4038kcal278.1g427.9g135.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna1625g2019kcal139.1g214g67.7g8.9g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315