Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 180g616kcal18.3g125.7g2.2g6.3g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.5g3.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen126g41kcal4.1g6.2g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6.3g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g1450kcal47.4g266.8g15.4g20.2g
Valittu annoskoko325g725kcal23.7g133.4g7.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna163g363kcal11.9g66.7g3.9g5.1g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41g2.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099