Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.6g1.9g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4.1kcal0g1g0g0g
Rasvaton maito valio166g55kcal5.5g8.2g0g0g
Kananmuna, annos 65g54g68kcal5.9g0.2g4.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g21g152kcal0.2g0.2g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g1148kcal34.4g148.8g44.2g3.8g
Valittu annoskoko325g574kcal17.2g74.4g22.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna163g287kcal8.6g37.2g11.1g1g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320412