Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 250g210kcal45.6g0g2.8g0g
Pekoni rasvainen 35g132kcal4.2g0g12.9g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g767kcal106.6g1.2g37g4.6g
Valittu annoskoko325g384kcal53.3g0.6g18.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna163g192kcal26.7g0.3g9.3g1.2g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900