Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 19g14kcal2.5g0.2g0.1g1.3g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g627kcal18.6g128g2.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g1422kcal42.2g256.4g20.4g15.4g
Valittu annoskoko325g711kcal21.1g128.2g10.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna163g356kcal10.6g64.1g5.1g3.9g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049