Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)50g13kcal0.5g2.7g0g0.7g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g15.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g30g108kcal6.9g0g9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 13g38kcal0.4g0.5g3.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g804kcal51.4g17.4g58.4g5.8g
Valittu annoskoko325g402kcal25.7g8.7g29.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna163g201kcal12.9g4.4g14.6g1.5g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560