Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka62g77kcal1.9g16.2g0.5g2.1g
Papu iso valkoinen, keitetty50g146kcal11.1g22.6g0.8g0g
Ohrasuurimo 56g180kcal4.6g35.2g1.1g4.2g
Soijarouhe, tumma, 30g66g212kcal32.8g19.7g0.3g3.6g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Paprika, punainen26g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4.4g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g10g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g13kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1402kcal103.8g200.6g18.4g22.4g
Valittu annoskoko326g701kcal51.9g100.3g9.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna163g351kcal26g50.2g4.6g5.6g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.8g2.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794