Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi38g169kcal2.4g22.5g7.9g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss88g30kcal0.9g3.6g0.7g3.2g
Flora Vanilla 12%60g114kcal2.7g9.6g7.2g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g38g94kcal2.2g1.2g8.8g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g45g72kcal3.3g0.7g3.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini5g18kcal4.3g0g0g0g
Marianne crush 150g25g108kcal0.3g21.5g2.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1514kcal32.4g149.4g79.6g9.8g
Valittu annoskoko326g757kcal16.2g74.7g39.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna163g379kcal8.1g37.4g19.9g2.5g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901