Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Hunaja 2.6g8.7kcal0g2.1g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 188g17kcal0.5g0.8g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g177kcal12g12.2g7.2g6.6g
Valittu annoskoko325g89kcal6g6.1g3.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna163g44kcal3g3.1g1.8g1.7g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266