Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Tuorekurkku, annos 50g129g52kcal0.8g1.8g0.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow47g47kcal10.8g0g0.5g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g67g107kcal11.4g0.1g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g444kcal47g10.2g15.2g2.4g
Valittu annoskoko326g222kcal23.5g5.1g7.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna163g111kcal11.8g2.6g3.8g0.6g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533