Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)28g93kcal1.9g22.5g0.1g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Herne, pakaste (rainbow)38g32kcal2.2g5.6g0g1.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.1kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5.6g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)58g72kcal12.8g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g516kcal38.2g71.2g9.4g7.8g
Valittu annoskoko326g258kcal19.1g35.6g4.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna163g129kcal9.6g17.8g2.4g2g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317