Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 146g26kcal0.8g3.7g0.6g1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g83g17kcal1.1g2.5g0.2g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Emmental, mustaleima8.3g34kcal2.4g0g2.7g0g
Herkkusieni säilyke 71g12kcal1.5g0.1g0.2g1.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g419kcal11.8g13g34.4g5.4g
Valittu annoskoko326g210kcal5.9g6.5g17.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna163g105kcal3g3.3g8.6g1.4g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087