Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g169g304kcal41.6g4.9g13g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g113g135kcal3.2g5.7g11.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g8.5g10kcal0.1g1.9g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g1018kcal91g28.6g60g2g
Valittu annoskoko326g509kcal45.5g14.3g30g1g
Annoskoko puolitettuna163g255kcal22.8g7.2g15g0.5g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117