Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g75g13kcal1.4g1.6g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g34g95kcal6.4g0g7.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g17g152kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g1211kcal68.8g8.8g100.2g2g
Valittu annoskoko326g605kcal34.4g4.4g50.1g1g
Annoskoko puolitettuna163g303kcal17.2g2.2g25.1g0.5g
Arvot/100g100g185kcal10.5g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492