Lindströmin mureke

Mausteet
1-2 tl pippurisekoitusta myllystä
1/2-1 tl chilijauhetta
3-4 tl kuivattuja yrttimausteita
n. 1 rlk suolaa

Liota leivänpalat vedessä
Sekoita aineet paitsi ruokaöly taikinaksi
Muotile taikina murekkeeksi uunivuokaan ja kaada ölyä päälle.

Paista 16 -180 asteessa n. 30 - 40 min.
Vuokassan voi lisätä esim sipulia ja sellerinvarsia samalla kypsymään!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha197g328kcal37.5g0g19.7g0g
Kasvisrasvasekoite 15% (Menu)28g42kcal0.3g1.1g4.2g0.1g
Ruisleipä, Vaasan ruispalat, yksi pala 27g (toinen puolisko)17g43kcal1.6g7.8g0.3g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Punajuuri 42g16kcal0.4g2.9g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g1093kcal88g24.4g71g5.8g
Valittu annoskoko326g546kcal44g12.2g35.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna163g273kcal22g6.1g17.8g1.5g
Arvot/100g100g168kcal13.5g3.7g10.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271111