Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka49g5.4kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Porkkana 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.8kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1.9g6kcal0g1.5g0g0g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g1.9g3.2kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g38g11kcal0.4g1.5g0.1g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g255kcal6.2g30.4g9.4g9.4g
Valittu annoskoko327g127kcal3.1g15.2g4.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna163g64kcal1.6g7.6g2.4g2.4g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.7g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091