Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 72g18kcal0.4g3g0.1g1.4g
Nauris 53g15kcal0.5g2.2g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 19g56kcal3.4g0.2g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu47g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g399kcal22.2g29.2g19.4g7.6g
Valittu annoskoko326g199kcal11.1g14.6g9.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna163g100kcal5.6g7.3g4.9g1.9g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713