Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen835g167kcal5g31.7g2.5g11.7g
Tuorekurkku, annos 50g1289g516kcal7.7g18.1g1.3g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow468g468kcal107.6g0g4.7g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g668g1069kcal113.6g0.7g66.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g4438kcal467.8g101g150.6g23.4g
Valittu annoskoko3260g2219kcal233.9g50.5g75.3g11.7g
Annoskoko puolitettuna1630g1110kcal117g25.3g37.7g5.9g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533