Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2000g1619kcal31.4g336.6g1g60g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g4070kcal81.4g736g59g127.4g
Valittu annoskoko3260g2035kcal40.7g368g29.5g63.7g
Annoskoko puolitettuna1630g1018kcal20.4g184g14.8g31.9g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920