Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)121g12kcal1.8g0g0.7g103.1g
Ruisjauho Pirkka971g2961kcal94.2g592.1g19.4g145.6g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)526g1683kcal72.6g305g16.8g65.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g162g227kcal22.6g22.6g5.5g77.7g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g24g97kcal0g24.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1416g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g45g160kcal20g17.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g10278kcal422.4g1923.6g90.2g784.2g
Valittu annoskoko3264g5139kcal211.2g961.8g45.1g392.1g
Annoskoko puolitettuna1632g2570kcal105.6g480.9g22.6g196.1g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040