Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1602g622kcal7g108.9g8g41.7g
Kananmuna kuoreton 881g1257kcal110.1g2.6g90.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g20g11kcal1.2g0.6g0.4g20g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g401g2403kcal96.1g26.4g216.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl360g3244kcal0g0g360.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g15073kcal428.8g277g1350.8g123.4g
Valittu annoskoko3264g7537kcal214.4g138.5g675.4g61.7g
Annoskoko puolitettuna1632g3768kcal107.2g69.3g337.7g30.9g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794