Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)320g272kcal3.2g11.2g22.4g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g1120g190kcal17.9g24.6g2.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1600g480kcal73.6g30.4g4.8g25.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g288kcal0g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)176g48kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g2590kcal196.6g154.4g123.8g57.8g
Valittu annoskoko3264g1295kcal98.3g77.2g61.9g28.9g
Annoskoko puolitettuna1632g648kcal49.2g38.6g31g14.5g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207