BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)2662g5058kcal399.3g21.3g372.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka266g218kcal9.1g50.6g2.7g2.7g
Soijakastike 186g112kcal9.6g17.7g0.1g0g
Hunaja 107g352kcal0.5g86g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu43g44kcal3.4g6.9g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g11570kcal843.8g365g751.6g7.2g
Valittu annoskoko3264g5785kcal421.9g182.5g375.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna1632g2893kcal211g91.3g187.9g1.8g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811