Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g1070g696kcal35.3g48.2g41.7g0g
Kananmuna kuoreton 589g840kcal73.6g1.8g60.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g1605g5586kcal56.2g1300.2g16.1g48.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g14243kcal330.2g2700.4g236.2g96.4g
Valittu annoskoko3264g7122kcal165.1g1350.2g118.1g48.2g
Annoskoko puolitettuna1632g3561kcal82.6g675.1g59.1g24.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483