Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g800g520kcal8g104g8g20.8g
Maitorahka, Valio, 0,32000g1300kcal220g84g6g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g4423kcal482.4g543g28g41.6g
Valittu annoskoko3264g2212kcal241.2g271.5g14g20.8g
Annoskoko puolitettuna1632g1106kcal120.6g135.8g7g10.4g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235