Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi181g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g30g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Herne 30g21kcal1.5g2.8g0.1g0.9g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g60g45kcal2.5g7.5g0.5g0g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Persilja 8.4g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g165kcal9.2g25.8g1.4g5.2g
Valittu annoskoko327g82kcal4.6g12.9g0.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna164g41kcal2.3g6.5g0.4g1.3g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436