Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio125g113kcal5.6g6.3g7.5g0g
Paprika vihreä 31g6.7kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Sinappi 6.3g8.2kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g661kcal48g18g44.4g2.4g
Valittu annoskoko328g330kcal24g9g22.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna164g165kcal12g4.5g11.1g0.6g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251