Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)100g279kcal18g0g23g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g100g360kcal12g75g1.5g3.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93g32kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Porkkanaraaste 200g18g4.7kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipulikuutiot Apetit18g4.5kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g1361kcal62.4g166.2g50g10.4g
Valittu annoskoko328g681kcal31.2g83.1g25g5.2g
Annoskoko puolitettuna164g340kcal15.6g41.6g12.5g2.6g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589