Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g306g413kcal52g6.4g20.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g6.9g26kcal1.6g0g2.3g0g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g1034kcal107.2g12.8g63.6g0g
Valittu annoskoko328g517kcal53.6g6.4g31.8g0g
Annoskoko puolitettuna164g258kcal26.8g3.2g15.9g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679