Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 125g56kcal0.9g7.8g0g7.5g
Porkkanaraaste 200g125g34kcal0.8g6.6g0.3g3.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g75g293kcal0g73.5g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.7g17kcal0.2g1.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g797kcal3.8g179g2.6g21.2g
Valittu annoskoko328g399kcal1.9g89.5g1.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna164g199kcal1g44.8g0.7g5.3g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669