Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 20g76kcal7.6g9.1g0.5g2g
Kaali, valkokaali92g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Sipuli (käsittelemätön)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g216kcal18.4g29.4g1.6g9.8g
Valittu annoskoko328g108kcal9.2g14.7g0.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna164g54kcal4.6g7.4g0.4g2.5g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437