Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1091g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g117g538kcal23.1g1.2g49g30.9g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g117g666kcal26.6g22.8g58g7g
Siirappi 109g329kcal0.1g80.8g0g0g
Hiiva, 50g39g24kcal5.1g0.4g0.2g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale390g1324kcal54.5g218.1g26.1g17.9g
Grahamjauho 1091g3577kcal115.2g662.1g24g108g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl312g1060kcal43.6g199.4g9.7g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g15034kcal536.4g2369.6g334g361.8g
Valittu annoskoko3276g7517kcal268.2g1184.8g167g180.9g
Annoskoko puolitettuna1638g3758kcal134.1g592.4g83.5g90.5g
Arvot/100g100g229kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286