Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 1250g556kcal9.1g78.1g0g75g
Porkkanaraaste 200g1250g338kcal7.5g66.3g2.5g31.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g750g2925kcal0g735g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g28g166kcal1.9g16g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6555g7970kcal37g1790.8g24.2g212.6g
Valittu annoskoko3278g3985kcal18.5g895.4g12.1g106.3g
Annoskoko puolitettuna1639g1993kcal9.3g447.7g6.1g53.2g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669