Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.2g0g17.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow88g306kcal7g68.3g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g1459kcal81.4g142.4g62.4g5.2g
Valittu annoskoko328g729kcal40.7g71.2g31.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna164g365kcal20.4g35.6g15.6g1.3g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728